top of page

Klimaatrapportage zorgt voor bloedbad

Bijgewerkt op: 12 mei 2022

Vastgoed denkt groen te zijn, maar voldoet op geen enkele manier aan de eisen van de Europese klimaatwetgeving. Investeringen in duurzaamheid zijn aan de onderkant van de markt een groot probleem.


Op 12 april 2022 organiseerde Prof. Dr. Tom M. Berkhout namens Nyenrode Business Universiteit samen met PropertyNL de Nationale Vastgoeddag. Een dag waarop deskundigen op uiteenlopende gebieden antwoord geven op vraagstukken die in de vastgoedbranche spelen.


Het is een dag van stevige juridische en fiscale kost met concrete cases en studiepunten.

Dit keer stond de dag in het teken van de werkelijkheid rondom klimaatinvesteringen in bruine en ‘lichtgroene’ gebouwen, installaties en grond.


Alexandra A. Jurgens-Boot (Founder en CEO van Boot Advocaten B.V.) en Ruud Winter (voormalig raadsheer bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven, het hoogste rechterlijke college in Nederland op het gebied van het economische ordeningsrecht en adviseur bij het juridische team van BBI) waren


aanwezig als spreker en hebben verteld over de moeilijkheden als gevolg van de SFDR-eisen en het ESG beleid en het belang van het investeren in een label zoals WELL.


Wilt u meer lezen over wat Mr. Alexandra A. Jurgens Boot en Mr. Ruud Winter hebben besproken en lezen wat de andere sprekers hebben verteld?

Klik op onderstaande pdf voor het gehele artikel van PropertyNL over de Nationale Vastgoeddag. Auteur: Wabe van Enk

PNL22-MA04-044-EVENEMENT
.pdf
Download PDF • 668KB

Onderwerpen die aan de orde komen zijn:


Wilt u graag meer informatie ontvangen over de besproken onderwerpen of heeft u interesse in een in-company training aangaande deze onderwerpen?

Neemt u dan contact op met secretariaat@bootadvocaten.nl

Comments


bottom of page