top of page

Advocaat-medewerker, vastgoed-, bouw- en aanbestedings- en energierecht

Boot Advocaten is op zoek naar een Advocaat medewerker vastgoed, bouw, aanbesteding en/of energierecht.

Over Boot Advocaten

Boot Advocaten is gevestigd in Amsterdam en is een toonaangevend nichekantoor gespecialiseerd op het gebied van vastgoed- en aanbesteding-, en energierecht. Wij zijn specialisten, geen onpersoonlijke advocatuur-fabriek. Kenmerkend is onze pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, waarmee we met een relatief kleine organisatie (zeer) grote projecten realiseren. Onze advocaten adviseren en begeleiden zowel multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen, overheden en woningcorporaties.

Sinds 2008 staan wij onafgebroken vermeld in de lijst van beste vastgoedjuristen van PropertyNL. Bij Boot Advocaten omvat vastgoed ook de sector overheidspraktijk, bestuursrecht, milieu en de sectoren duurzame energie, gezondheid en zorg.

 

Over de kandidaat

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, talentvolle en enthousiaste advocaat die proactief meewerkt aan de verdere groei van ons kantoor. Als advocaat-medewerker heb je inmiddels je sporen verdiend in het vastgoed-, bouw- en aanbestedings-, en/of energierecht. Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden en je hebt de wil om te slagen. Je bent bereid om in een team samen de schouders eronder te zetten en het kantoor verder uit te bouwen. Ook beschik je over een flinke dosis humor. Bij Boot Advocaten krijg je alle ruimte om zelfstandig zaken te behandelen en is er volop gelegenheid om je eigen praktijk op te bouwen.

 

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de advocatuur;

  • gedegen kennis van het vastgoed-, bouw-, aanbestedings- en/of energierecht;

  • ambitieus, ondernemend, assertief en zelfstandig.

 

Wat wij bieden:

  • Werken bij een topkantoor met een uitdagende en prettige werksfeer;

  • Uitstekend salarispakket inclusief individuele bonusregeling;

  • Volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen praktijk op te bouwen;

  • Interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis.

 

Interesse?

Stuur ons dan jouw motivatie, CV en eventuele andere relevante stukken zoals publicaties en/of beoordelingen naar Boot Advocaten.

bottom of page