top of page

vacature
Advocaat Real Estate & ESG 

ce30cc_fdb1d5b8f9574e439a294ca577b16799~mv2.jpg

Wij zoeken: 

 

ADVOCAAT REAL ESTATE & ESG  

Over Boot Advocaten

 

Boot Advocaten is een toonaangevend nichekantoor in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed-, aanbestedings-, en energierecht en ook in ESG-wetgeving, waaronder Taxonomie, CSRD en SFDR. 

 

Met onze persoonlijke, pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, realiseren we grote projecten met een relatief kleine organisatie. We adviseren en begeleiden multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen, overheden, energiebedrijven en woningcorporaties. Wij werken mét en voor onze klanten en we streven ernaar excellence.

 

Wij zijn ook een innovatief bureau: zo hebben we een eigen Legal Tech platform ontwikkeld en hebben we milieu-technische expertise in het team. We staan al bijna 20 jaar onafgebroken in de lijst van de TOP vastgoedjuristen van PropertyNL. 

 

 

Over de kandidaat

 

Je hebt inmiddels je sporen verdiend in het vastgoed-, bouw- en aanbestedings-, en/of energierecht. Ook de Europese ESG-wetgeving heeft je hart gestolen. Wat je nu zoekt is een positie waarbij je alle ruimte krijgt om zaken zelfstandig te behandelen en je eigen praktijk op te bouwen. Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden, sterke schouders en een gezonde dosis humor. Bovendien ben je een enthousiaste strategische sparringpartner voor onze cliënten en internationale kennispartners. 

 

- Minimaal 3 jaar ervaring in de advocatuur;

- Gedegen kennis van het vastgoed-, bouw-, aanbestedings- en/of energierecht;

- Ondernemend, assertief en ambitieus;

- Vloeiend in Engels en Nederlands.

 

 

Wij bieden

- Zelfstandige functie met toekomstperspectief bij top niche-kantoor;

- Uitstekend salarispakket inclusief individuele bonusregeling;

- Zeer uitgebreid kennis- en klantennetwerk;

Interesse?

Stuur een CV met motivatie naar Boot Advocaten: secretariaat@bootadvocaten.nl

 

bottom of page