Over ons

Al sinds de oprichting in 2002 is Boot Advocaten gespecialiseerd in bouw-, vastgoed- en aanbestedingsrecht. Als eerste niche-kantoor van Nederland heeft Boot Advocaten een trend gezet. Wij zijn echte specialisten; geen onpersoonlijke advocatuur-fabriek. Kenmerkend is onze pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, waarmee we met een relatief kleine organisatie (zeer) grote projecten realiseren. 

Sinds 2008 staan wij onafgebroken vermeld in de lijst van beste vastgoedjuristen van PropertyNL. Bij Boot Advocaten omvat vastgoed ook de sector overheidspraktijk, bestuursrecht en milieu.

Sinds enkele jaren richt Boot Advocaten zich tevens op de sectoren duurzame energie en gezondheid en zorg. Want ook in deze sectoren zijn onze rechtsgebieden relevant.

De huidige markt vraagt om nieuwe verdienmodellen voor "gezonde" gebouwen. Niet alleen gericht op technisch gebied, maar vooral betere juridische modellen voor eigenaren en eindgebruikers. U kunt de waarde van uw vastgoed verhogen door bestaande energievoorzieningen, comfort en productiviteit van de gebruikers te verbeteren. 

Naast alle innovaties blijft Boot Advocaten ook in de traditionele vastgoed- en bouwwereld een gerenommeerde speler. De nadruk ligt daarbij steeds primair op de "voorkant" van het proces. Benieuwd naar enkel voorbeeldprojecten? Klik op referenties.

Boot Advocaten is er trots op dat zij als team jaren achtereen een vermelding krijgt in de Lijst Vastgoedjuristen van PropertyNL.
 

IVVD
EPC Signatory
Dutch Green Building Council
ESCoNetwerk