top of page

vacature
Juridisch Medewerker 

ce30cc_fdb1d5b8f9574e439a294ca577b16799~mv2.jpg

Wij zoeken: 

 

 

JURIDISCH MEDEWERKER  

Over Boot Advocaten

 

Boot Advocaten is een toonaangevend nichekantoor in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed-, aanbestedings-, en energierecht en ook in ESG-wetgeving, waaronder Taxonomie, CSRD en SFDR. 

 

Met onze persoonlijke, pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, realiseren we grote projecten met een relatief kleine organisatie. We adviseren en begeleiden multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen, overheden, energiebedrijven en woningcorporaties. Wij werken mét en vóór onze klanten en we streven ernaar excellence.

 

Wij zijn ook een innovatief bureau: zo hebben we een eigen Legal Tech platform ontwikkeld en hebben we milieu-technische expertise in-house. We staan al bijna 20 jaar onafgebroken in de lijst van de TOP vastgoedjuristen van PropertyNL. 

 

 

Over de kandidaat

Als juridisch medewerker heb je inmiddels ervaring in het vastgoed-, bouw- en aanbestedings-, en/of energierecht. De Europese ESG-wetgeving heeft je hart gestolen. Wat je nu zoekt is een positie waarbij je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen.

Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor. Bovendien ben je een enthousiaste sparringpartner voor onze cliënten en het team, en heb je sterke schouders. Je bent in staat om klantvragen zelfstandig te vertalen naar praktische oplossingen. Je bent een legal techy (in wording). 

 

- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;

- Ervaring met vastgoed-, bouw- en/of aanbestedingsrecht;

- Passie voor duurzame en gezonde bouwomgevingen;

- Nauwkeurige, analytische, gedreven teamplayer;

- Vloeiend in Engels en Nederlands.

 

 

Wij bieden

- Volop gelegenheid tot ontwikkelen bij top niche-kantoor;

- Een leuk team en een uitdagende en prettige werksfeer:

- Uitstekend salarispakket, jaarcontract, optie op verlenging;

Interesse?

Stuur een CV met motivatie naar Boot Advocaten: secretariaat@bootadvocaten.nl

 

bottom of page