top of page

VACATURE DIRECTIESECRETARESSE

 

Directiesecretaresse (full-time)

Boot Advocaten – Amsterdam, Nederland

Functie omschrijving

 

Voor de  advocaten van ons team zijn wij op zoek naar een representatieve directiesecretaresse. Iemand die het een uitdaging vindt om werkzaamheden in een zakelijke en professionele omgeving op te pakken en met name ook een “hands on” mentaliteit bezit.

 

Je opereert in een enthousiast en professioneel team van advocaten en juristen die zich bezighouden met juridische vraagstukken op het gebied van  vastgoed, energie en zorg. Daarnaast werken de medewerkers ook samen met internationale organisaties. Het team geeft veel presentaties en doceert aan verschillende instellingen.

 

In deze functie ondersteun je de directie met zeer goede secretariële, organiserende en soms ook leidinggevende taken. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kan omgaan met bestuurders en directieleden van grote bedrijven.

 

Je bent  (pro) actief op het gebied van bijvoorbeeld mailbox- en agendabeheer, het bewaken van deadlines en het prioriteren van nationale- en internationale activiteiten. Daarnaast draai je jouw hand niet om voor het creëren en organiseren van een efficiënte werkomgeving die voor zowel het team, als voor bezoekers een georganiseerde rust uitstraalt.  Minimaal 5 jaar werkervaring in een juridische omgeving is een vereiste.

 

Je staat stevig in je schoenen, bent een toegankelijk en communicatief persoon en je weet goed met vertrouwelijke informatie om te gaan. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in onze bedrijfsvoering. Wij bieden een flexibele dynamische organisatie met mogelijkheden om door te groeien in een internationale organisatie en uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden.

 

Vereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde juridische, secretariële opleiding;

  • Je hebt ervaring als office manager in een juridische omgeving;

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de juridische branche;

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

  • Je bent in staat prioriteiten te stellen en je bent stressbestendig;

  • Je werkt accuraat en punctueel;

  • Je hebt een proactieve en assertieve houding;

  • Je hebt goede kennis en beheersing van het MS officepakket, in het bijzonder PowerPoint;

  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste professionele werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

 

Boot Advocaten

 

Al sinds de oprichting in 2002 is Boot Advocaten gespecialiseerd in Vastgoed- en Aanbestedingsrecht, Overheid, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Als eerste niche-kantoor van Nederland heeft Boot Advocaten een trend gezet. Wij zijn echte specialisten; geen onpersoonlijke ‘advocatuur-fabriek’. Kenmerkend is onze pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, waarmee we met een relatief kleine organisatie (zeer) grote projecten realiseren. Sinds enkele jaren richt Boot Advocaten zich naast Vastgoed tevens op de sectoren Duurzame Energie en Gezondheid en Zorg. Want ook in deze sectoren zijn onze rechtsgebieden, zoals bouwrecht, aanbestedingsrecht en energierecht relevant. De huidige markt vraagt om nieuwe verdienmodellen voor 'gezonde' gebouwen. Niet alleen gericht op technisch gebied maar vooral betere juridische modellen voor eigenaren en eindgebruikers.

 

Contact

 

secretariaat@bootadvocaten.nl

Glimlachende vrouw aan een bureau
bottom of page