top of page

Vacature Student-stagiaire

Boot Advocaten is op zoek naar een student-stagiaire die 1 à 2 dagen in de week  voor een langere periode ons team kan komen ondersteunen (een andere invulling van je stage kan in overleg).

Over Boot Advocaten

Boot Advocaten is een modern en vooruitstrevend advocatenkantoor dat zich sinds 2003 richt op vastgoed, bouw en aanbestedingsrecht. De laatste jaren zijn onze advocaten ook gespecialiseerd in de sectoren Duurzame Energie, Gezondheid en Zorg.

Onze advocaten adviseren en begeleiden zowel multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen, overheden en woningcorporaties.

Over de kandidaat

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, talentvolle en enthousiaste student-stagiaire . Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden en je bent proactief. Ook beschik je over een flinke dosis humor.

 

Tijdens je stage help je de advocaten bij de voorbereiding van processtukken, help je mee met het bijhouden van recente ontwikkelingen in het recht en verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Heb jij affiniteit met bouw-, aanbestedings-, vastgoed- en/of energierecht en wil je graag kennismaken met de advocatuur? Boot Advocaten biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen en een kijkje te nemen in de keuken van een nichekantoor.  Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Wat vragen wij

  • je bent in het derde jaar van je studie of in de masterfase;

  • je hebt goede resultaten;

  • je hebt affiniteit met vastgoed-, bouw-, energie- en/of aanbestedingsrecht;

  • je bent ambitieus, ondernemend, assertief en zelfstandig;

  • je bent een teamplayer.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende stage in een groeiende praktijk met een prettige werksfeer.  Je zal voornamelijk samenwerken met een jong team in een open en informele sfeer én met volop mogelijkheden tot  persoonlijke ontwikkeling. Boot Advocaten houdt natuurlijk rekening met je studie en daarom zijn wij flexibel. Wij vragen een beschikbaarheid van 1 à 2 dagen in de week, maar in overleg kan hiervan worden afgeweken. Een vergoeding/salaris is in overleg.

Interesse?

Stuur dan je motivatie, CV en cijferlijsten per e-mail naar secretariaat@bootadvocaten.nl

Voor vragen over deze functie kan je ons altijd op bellen op 020-5041570.

l

bottom of page