top of page

Vacature student-stagiair(e)

Ben jij bijna klaar met jouw rechtenstudie en wil je graag een kijkje nemen in de advocatuur? Kom dan stage lopen bij Boot Advocaten.

Over ons

Boot Advocaten is een toonaangevend nichekantoor gespecialiseerd in het vastgoed- en aanbestedingsrecht. Wij zijn echte specialisten, geen onpersoonlijke advocatuur-fabriek. Kenmerkend is onze pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, waarmee we met een relatief kleine organisatie (zeer) grote projecten realiseren.

Sinds 2008 staan wij onafgebroken vermeld in de lijst van beste vastgoedjuristen van PropertyNL. Bij Boot Advocaten omvat vastgoed ook de sector overheidspraktijk, bestuursrecht en milieu. Sinds enkele jaren richt Boot Advocaten zich naast vastgoed tevens op de sectoren duurzame energie en gezondheid en zorg.

 

Inhoud student-stage

Een student-stage duurt bij voorkeur 5 maanden. In deze periode draai je volledig mee en word je actief betrokken bij lopende zaken. Boot Advocaten biedt student-stagiaires veel ruimte en mogelijkheden. Je werkt mee aan interessante dossiers binnen het vastgoed- en aanbestedingsrecht. Daarnaast denk je mee over alle relevante juridische aspecten waarbij je de balans tussen bedrijfsbelangen en juridische mogelijkheden in acht neemt. Een ander belangrijk deel van de werkzaamheden betreft het opstellen en beoordelen van commerciële contracten (Nederlands en Engels).

Functie eisen

  • WO student rechten;

  • Proactief, vindingrijk en analytisch sterk;

  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;

  • 4 à 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van 5 maanden (in overleg kan dit korter/langer).

Daarnaast ben je communicatief sterk, ambitieus, enthousiast en gedreven. Ook ben je zorgvuldig en heb je zakelijk inzicht.

Aanbod

  • Stagebegeleiding;

  • Scriptiebegeleiding/ondersteuning;

  • Ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en leerdoelen;

  • Stagevergoeding.

Een collegiale werksfeer vinden wij heel belangrijk. De lijnen zijn kort en je krijgt de ruimte en de vrijheid om je werkzaamheden op eigen wijze in te richten.

Geïnteresseerd?

Wil jij weten hoe het is om te werken in een toonaangevend nichekantoor? Stuur dan jouw CV, motivatiebrief, cijferlijsten en (eventuele) stagebeoordelingen naar secretariaat@bootadvocaten.nl!

bottom of page