top of page

Cursus “Juridische aspecten voor de constructeur”

Bijgewerkt op: 5 mrt. 2021

Beste Relatie,


Bouwen met Staal organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met Boot Advocaten de cursus “Juridische aspecten voor de constructeur”. Mr. Alexandra Jurgens- Boot is vaste docent en zal op 24 en 31 maart en 7, 14 en 21 april ingaan op contractvorming, algemene voorwaarden en (keten) aansprakelijkheden. Aan de hand van de praktijk worden vragen als 'Wie is aansprakelijk voor het bezwijken van een verbinding wanneer de constructeur de detailberekeningen heeft overgelaten aan de bouwer’ en ‘Hoe dient het risico van de corona pandemie meegenomen te worden in contracten’ beantwoord.


De cursus is bestemd voor ontwerpers, ingenieurs, (tekenaar-)constructeurs, projectleiders en voor medewerkers van controlerende instanties. Kortom, iedereen die in het bouwproces (met name aan de ontwerpende zijde) een rol speelt en zijn juridische positie wil kennen. Het Constructeursregister kent de cursist 3 punten toe voor het volgen van deze cursus.


Meer informatie kunt u vinden in de bijlage en op https://www.bouwenmetstaal.nl/cursussen/juridische-aspecten/Advertentietekst Juridische aspecten voo
.
Download • 611KB

Comments


bottom of page