top of page
mr. Frans van den Eijnden

Fiscalist

T: +31 20 50 41 570

F: +31 20 50 41 589

mr. Frans van den Eijnden

Frans van den Eijnden is sinds 1977 werkzaam als fiscalist. Hij is werkzaam geweest bij de Belastingdienst, als bedrijfsfiscalist bij Koninklijke Ahold NV en de ANWB en als senior adviseur bij KPMG Meijburg. Hij heeft fiscaal recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Frans is gespecialiseerd in:

  • omzetbelasting

  • overdrachtsbelasting

  • het btw-compensatiefonds.
     

Hij heeft veel ervaring met de fiscaliteit op het gebied van het internationale handelsverkeer en onroerende zaken. Hij werkt voor (internationale) ondernemers, gemeenten, provincies, waterschappen, woningcorporaties en andere not-for-profit instellingen waarbij hij de belangen van alle partijen meeweegt in zijn adviezen. Frans adviseert onder andere over nieuwbouwprojecten en wijkontwikkelingsprojecten en begeleidt samenwerkingsvormen waarbij publieke en private partijen zijn betrokken.

Hij verdedigt de belangen van zijn cliënten richting Belastingdienst en heeft ruime ervaring in het voeren van fiscale procedures.

Frans is een gedreven docent en verzorgt cursussen, masterclasses en in-house opleidingen en is in staat complexe vraagstukken in begrijpelijke taal uit te leggen.

Frans is verbonden aan een belastingkantoor dat is gespecialiseerd in de fiscaliteit bij publiekrechtelijke lichamen.

bottom of page