top of page
mr. Andrea Joore

 

   Fiscalist

   T: +31 20 50 41 570

   F: +31 20 50 41 589

mr. Andrea Joore

Andrea Joore-van Zanten is sinds 1986 werkzaam in de fiscale rechtspraktijk. Zij heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is afgestudeerd in de civiele en bedrijfsjuridische richtingen. Meer dan 21 jaar heeft zij zich bij de Belastingdienst bezig gehouden met complexe fiscale dossiers betreffende onder meer grote non-profitinstellingen, universiteiten, gemeenten, verzekeraars, betaald voetbal organisaties en andere grote ondernemers.

Inmiddels heeft zij al 10 jaar ervaring in de fiscale adviespraktijk. Andrea is gespecialiseerd in:

  • omzetbelasting;

  • overdrachtsbelasting;

  • het btw-compensatiefonds.

 

Zij werkt thans voor (internationale) ondernemers, gemeenten, provincies, waterschappen, woningcorporaties en andere not-for-profit instellingen. Met name de fiscaliteit rond vastgoedgerelateerde projecten, waaronder de ontwikkeling van bestemmingsplannen, behoort tot haar takenpakket. Tevens is zij betrokken bij projecten die duurzame ontwikkeling en verduurzaming van vastgoed betreffen.


Andrea is tevens verbonden aan een belastingadvieskantoor dat is gespecialiseerd in de fiscaliteit bij publiekrechtelijke lichamen en aan WoltersKluwer als redacteur van de Fiscale Encyclopedie de Vakstudie Omzetbelasting.

bottom of page