top of page

 

Vacature Juridisch secretaresse - Per direct

 

Juridisch Secretaresse (40 uur)​

 

Voor ons team zijn wij op zoek naar een representatieve Juridisch Secretaresse. Iemand die het een uitdaging vindt om werkzaamheden in een zakelijke en professionele omgeving op te pakken en een “hands on“ mentaliteit heeft.

 

Je opereert in een enthousiast en professioneel team van advocaten die zich zelfstandig en in teamverband bezighouden met de totale begeleiding van cliënten bij juridische vraagstukken in de wereld van het vastgoed.

 

In deze functie bied je volledige secretariële ondersteuning en draag je zorg voor continue dienstverlening aan onze advocaten. Dit houdt in dat je (pro) actieve ondersteuning biedt op het gebied van mailbox- en agendabeheer, het bewaken van deadlines, het uitvoeren van correspondentie in de Nederlandse en Engelse taal, archivering van (digitale) dossiers, post- en telefoonverkeer. Minimaal 5  jaar werkervaring in een juridische omgeving is een vereiste en kennis van het Kleos software pakket is een pré.

 

Als Juridisch Secretaresse ben je te allen tijde in staat ad-hoc prioriteit, initiatief en verantwoordelijkheid te nemen ter ontlasting van de workload van de advocaten zodat zij zich kunnen focussen op hun cliënten. Je staat stevig in je schoenen, bent een stressbestendig , toegankelijk én communicatief persoon en daarnaast weet je goed met vertrouwelijke informatie om te gaan. Daarnaast vind je het geen probleem om naast je normale werkzaamheden praktische hand- en spandiensten te verrichten.

 

Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in onze bedrijfsvoering.

 

Functie-eisen

 

  • Je hebt minimaal een afgeronde secretariële opleiding;

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de juridische branche;

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

  • Je bent in staat prioriteiten te stellen en je bent stressbestendig;

  • Je werkt accuraat en punctueel;

  • Je hebt een proactieve en assertieve houding;

  • Je hebt ervaring met het uitwerken van ingesproken dictaten;

  • Je hebt goede kennis en beheersing van het MS officepakket, in het bijzonder PowerPoint;

  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

  • Kennis en beheersing van het Kleos softwarepakket is een pré

 

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen én een juiste professionele werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

 

Over ons

 

Al sinds de oprichting in 2002 is Boot Advocaten gespecialiseerd in Vastgoed- en Aanbestedingsrecht, Overheid, Ruimtelijke Ordening en Milieu. Als eerste niche-kantoor van Nederland heeft Boot Advocaten een trend gezet. Wij zijn echte specialisten; geen onpersoonlijke ‘advocatuur-fabriek’. Kenmerkend is onze pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, waarmee we met een relatief kleine organisatie (zeer) grote projecten realiseren. Sinds enkele jaren richt Boot Advocaten zich naast Vastgoed tevens op de sectoren Duurzame Energie en Gezondheid en Zorg. Want ook in deze sectoren zijn onze rechtsgebieden, zoals bouwrecht, aanbestedingsrecht en energierecht relevant. De huidige markt vraagt om nieuwe verdienmodellen voor 'gezonde' gebouwen. Niet alleen gericht op technisch gebied, maar vooral betere juridische modellen voor eigenaren en eindgebruikers.

 

Contact

 

secretariaat@bootadvocaten.nl

www.bootadvocaten.nl

 

bottom of page