top of page
Boot portretten DEC _5_pp.JPG

 
ESG wetgeving   

Juridisch Medewerker

E: timo.wisse@bootadvocaten.nl

T: +31 20 50 41 570
F: +31 20 50 41 589mr. Timo Wisse
 

Timo is gespecialiseerd op de Europese wet- en regelgeving rondom de duurzaamheid van vastgoed.

"De duurzaamheidstransitie is in volle gang, dat merk je aan alles. Ook de Europese ESG regelgeving is volop in beweging en stelt steeds strengere duurzaamheidseisen aan onze economische activiteiten.

 

Wij adviseren financiële instellingen en vastgoedbedrijven over de volle breedte van de bestaande ESG-regelgeving, zoals bijvoorbeeld de CSRD, SFDR en de Taxonomie, van strategie tot implementatie.

 

We adviseren en geven trainingen over de ESG-regelgeving, maar ook bijvoorbeeld praktische workshops op alle niveaus, van C-level tot de praktijk van het inregelen van E, S en G beleid. Na afloop van deze workshops heeft u niet alleen de benodigde kennis in hand, maar heeft u al belangrijke stappen gezet rondom het implementeren van, bijvoorbeeld, de CSRD.

 

Ook helpen wij met het opleveren van de vereiste ESG-rapportages. Hiervoor hebben wij de wetgeving geautomatiseerd en invulbaar gemaakt. Het werkt net zo makkelijk als een belastingformulier. Onze automatic reporting tool heet Stainable. 


Overige services zijn Europees recht, aanbestedingsrecht, staatssteun, energierecht, bouwrecht en gebieds- en projectontwikkelingen. 

  • LinkedIn
bottom of page