top of page

Renée van Exter versterkt team Boot Advocaten

Renée van Exter is per 1 juli jl. toegetreden tot het team van Boot Advocaten als Advocaat Vastgoedrecht. In haar nieuwe rol is Renée verantwoordelijk voor zaken op het gebied van huur-, vastgoed- en bestuursrecht. Daarnaast zal zij zal zich verder specialiseren in verduurzaming van vastgoed, circulariteit en energietransitie in de gebouwde omgeving.

Renée combineert kennis, ervaring en doorzettingsvermogen met de ambitie haar stempel te drukken op de kenmerken van Boot Advocaten als niche kantoor: een pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak van de advies- en proces praktijk.

Renée van Exter: “Bij Boot Advocaten krijg ik de kans mij toe te leggen op één van de snelst ontwikkelende aspecten van het vastgoed, namelijk verduurzaming van vastgoed met oog voor milieu én gezondheid. De combinatie van zeer gedegen kennis van alle juridische aspecten van de vastgoedsector en de gedrevenheid waarmee we ons bekwamen in deze nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied maakt Boot Advocaten voor mij de ideale plek om mijn kennis te blijven uitbreiden. Door een efficiënte en doelgerichte samenwerking met de cliënt wil ik mijn bijdrage leveren aan de hoogwaardige specialistische dienstverlening waar Boot Advocaten om bekend staat.”

Alexandra Jurgens-Boot, Partner: “Renee past perfect bij het karakter van Boot Advocaten, deskundig, gedreven en betrokken bij de client. Geen doorsnee jurist en een veelzijdig persoon. “

Opmerkingen


bottom of page