mr. Esmee Wolters

 

   Jurist

   E: Esmee.Wolters@bootadvocaten.nl

   T: +31 20 50 41 570

   F: +31 20 50 41 589

mr. Esmee C. Wolters

Esmee Charlotte Wolters is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht en contractenrecht. Zij heeft brede ervaring op het gebied van portfolio aan- en verkoop, aanbestedingen en bestuursrechtelijke handhavingszaken. Zij adviseert onder andere vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en particulieren en staat deze ook bij in onderhandelingen.

Met haar specialisatie op het gebied van ESG vraagstukken adviseert zij bedrijven over het ontwikkelen van een ESG beleid en de invulling hieraan. Esmee maakt ook deel uit van de researchgroep ESG van het Blue Building Institute samen met mr. Alexandra A. Jurgens-Boot, oud-economisch bestuursrechter R. Winter en stagiaire Bente Cornelissen. Hier richt zij zich specifiek op de invulling van het Social criterium van ESG en de ontwikkeling van Blue Lease.

Esmee is afgestudeerd in Nederlands recht aan de Universiteit van Maastricht en heeft tevens een master in Internationaal Handels- en Ondernemingsrecht. Zij heeft eerder ervaring opgedaan in Berlijn bij Aroundtown SA, een van de grootste beursgenoteerde commerciële vastgoedonderneming van Europa.

 

Esmee specialiseert zich bij Boot Advocaten verder op het gebied van duurzaam aanbesteden en ontwikkeling van ESG concepten.