Emma.jpg

 
   Juridisch Medewerker

   E: emma.farid@bootadvocaten.nl

   T: +31 20 50 41 570
   F: +31 20 50 41 589

  • LinkedInmr. Emma Farid

Juridisch Medewerker

Emma is als juridisch medewerker werkzaam bij Boot Advocaten. Ze assisteert bij juridische vraagstukken inzake Europees recht, aanbestedingsrecht, staatssteun, energierecht, bouwrechtzaken en gebieds- en projectontwikkelingen. Daarnaast ligt Emma's expertise in advieswerkzaamheden omtrent gereguleerde markten.

Bijzonderheden

Emma is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar zij haar Bachelor Rechtsgeleerdheid en Bedrijfswetenschappen heeft behaald en daarna haar Master European Law. Ook heeft ze als student-assistent lesgegeven over wetgeving en jurisprudentie en debatten georganiseerd.

 

Emma heeft stagegelopen op de Koninklijke Nederlandse Ambassade in Washington, D.C. Daarna heeft zij als juridisch medewerkster gewerkt bij een financiële instelling, waar zij zich heeft toegelegd op het analyseren en interpreteren van procedures en regelgeving, zodat cliënten kunnen voldoen aan Regulatory & Governance vraagstukken.

 

Emma heeft ervaring als toezicht assistent bij de ACM, waar ze zich richtte op mededingingsrechtelijke kwesties. Ook is Emma eerder werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Utrecht.

 

Talen

Nederlands, Engels, Duits