top of page

Marianne Groenendal

Renée van Exter is gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht. Zij heeft een brede ervaring op het gebied van het huurrecht, bestuursrecht en overig vastgoed, waaronder koop/verkoop, en zakelijke rechten.

Zij adviseert vastgoedbeleggers en andere professionele verhuurders en staat deze bij in huur gerelateerde procedures. Ook adviseert zij bij de aanhuur van reeds bestaand of nog te ontwikkelen vastgoed en staat zij bedrijfsmatige huurders bij in huurrechtelijke procedures. Daarnaast adviseert zij over huurrechtelijke aspecten in transacties, waaronder de aan- of verkoop van vastgoedportefeuilles.

Ook is Renée gespecialiseerd in het (ruimtelijk) bestuursrecht. Zij adviseert en procedeert over veelal bestemmingsplan- en vergunningenprocedures ten behoeve van bedrijfs- en woningbouwontwikkelingen, transformatie en herontwikkeling van bestaande gebouwen. Renée heeft daarnaast ervaring in bestuursrechtelijke handhavingszaken en algemeen bestuursrechtkwesties.

Renée is afgestudeerd in Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam in 2012. Zij heeft tevens een master in informatierecht. Zij heeft eerder ervaring opgedaan bij een advocatenkantoor in Amsterdam en als jurist bij een vastgoedbelegger. Renée zal zich bij Boot Advocaten verder specialiseren in verduurzaming van vastgoed, circulariteit en energietransitie in de gebouwde omgeving.

Marianne Groenendal

 

Public Relations

Marianne kan bereikt worden via:

Mail:        secretariaat@bootadvocaten.nl

Telefoon: +31 (0)20 - 50 41 570

Fax:         +31 (0)20 - 50 41 589

bottom of page