L1070334 copy.jpg

 
Juridisch Medewerker

   E: alexander.chatzakis@bootadvocaten.nl

   T: +31 20 50 41 570
   F: +31 20 50 41 589
 

  • LinkedInAlexander Chatzakis

Juridisch Medewerker
Alexander is als juridisch medewerker werkzaam bij Boot Advocaten. Hij assisteert bij juridische vraagstukken inzake gebieds- en projectontwikkelingen, transformaties en vastgoedbeheer, alsmede verhuur en vergunningen, Europees recht, aanbestedingsrecht, staatssteun en energierecht.

Bijzonderheden
Alexander is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, waar hij zijn Bachelor Rechtsgeleerdheid en Master Civiel Recht heeft behaald, met een focus op Contractenrecht, Onroerend Goedrecht & Arbeidsrecht.

In zijn vorige functie was Alexander werkzaam als consultant in de Nederlandse scheeps- en jachtbouw. Hij was een aantal jaren werkzaam als interim teamleider bij een rechtsbijstandskantoor. Tijdens zijn studie heeft Alexander bij een juridische uitgeverij in Amsterdam gewerkt.

Alexander heeft een grote interesse voor sport en ontwikkelde zijn liefde voor duursporten bij K.R.S.V. Njord, waar hij in zijn studententijd fanatiek roeide. Alexander is in 2020 wereldkampioen Team Time Trial E-Sports Cycling geworden met Bolt Racing Team. In 2019 kwalificeerde hij zich voor het WK hele triatlon 2020 in Almere door de Ironman Hamburg onder de 11 uur te finishen. Ook liep hij in 2020 een ultra marathon van 66,6 km in iets meer dan 6 uur om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

Talen
Nederlands, Engels, Duits, Grieks.