Senior Advocaat vastgoed-, bouw- en aanbestedingsrecht

Boot Advocaten is op zoek naar een Advocaat Vastgoed,  Bouwrecht en of  Aanbestedingsrecht

 Over Boot Advocaten

Boot Advocaten is een modern en vooruitstrevend advocatenkantoor dat zich sinds 2003 richt op vastgoed, bouw en aanbestedingsrecht. De laatste jaren zijn onze advocaten ook gespecialiseerd in de sectoren Duurzame Energie, Gezondheid en Zorg.

De huidige markt vraagt om geïntegreerde advisering en contracten. Dit maakt kennis van de verschillende sectoren noodzakelijk maar ook het samenwerken met andere disciplines. Boot Advocaten heeft in dat kader samen met een Belgisch ingenieursbureau Factor4 prestatiecontracten ontwikkeld. Daarnaast is Boot Advocaten co-founder van het Blue Building Institute (BBI), een platform dat een beweging op gang wil brengen rondom gezonde gebouwen, zogenaamde Blue Buildings. Hiervoor is in de VS de zogenaamde WELL-certificering ontwikkeld, die zal worden aangepast naar Europese wetgeving en -maatstaven.

Onze advocaten adviseren en begeleiden zowel multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen, overheden en woningcorporaties.

Over de kandidaat

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, talentvolle en enthousiaste advocaat die proactief meewerkt aan de verdere groei van ons kantoor. Als senior advocaat heb je inmiddels je sporen verdiend in het vastgoed-, bouw- of aanbestedingsrecht. Je beschikt over goede analytische en communicatieve vaardigheden en je hebt de wil om te slagen. Je bent bereid om in een team samen de schouders eronder te zetten en het kantoor verder uit te bouwen. Ook beschik je over een flinke dosis humor. Bij Boot Advocaten krijg je alle ruimte om zelfstandig zaken te behandelen. Er is volop gelegenheid om je eigen praktijk op te bouwen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Functie-eisen

  • vijf tot acht jaar ervaring in de advocatuur
  • gedegen kennis van het vastgoed-, bouw- en/of aanbestedingsrecht
  • ambitieus, ondernemend, assertief en zelfstandig
  • teamplayer

Wat wij bieden

Naast uitdagend werk en een prettige werksfeer in een groeiende praktijk, biedt Boot Advocaten een uitstekend salarispakket aan inclusief individuele bonusregeling. Je werkt in een open en informele cultuur met volop mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Stuur dan uw motivatie, CV en eventuele andere relevante stukken zoals publicaties en/of beoordelingen voor 31 oktober 2016 per e-mail naar marcia.schless@bootadvocaten.nl