Advocaat Medewerker Bouw en Vastgoed

“We love it when a plan comes together”

Boot Advocaten is op zoek naar een Advocaat Medewerker Bouwrecht en Aanbestedingsrecht

Over Boot Advocaten

Boot Advocaten is een gerenommeerd en vooruitstrevend niche kantoor op het gebied van Bouw en Vastgoed, Duurzame Energie, Gezondheid en Zorg.  Onze advocaten adviseren en begeleiden zowel multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, beleggers, onderwijs- en zorginstellingen, overheden en woningcorporaties. Boot advocaten onderscheidt zich in snelheid, innovativiteit en samenwerking met toonaangevende partijen. Wij houden van een aanpak als ‘the A-team’ en brengen verschillende disciplines bij elkaar om projecten tot een echt succes te maken. Dit vereist zowel uitmuntende juridische kennis als strategisch inzicht.

Graag komen wij in contact met een ambitieuze kandidaat die zijn/haar loopbaan wil voortzetten bij ons kantoor.

Over de kandidaat

De basis is gedegen vakinhoud en daarom beschik je over minimaal 3 jaar ervaring, bij voorkeur opgedaan in de bouw en vastgoedsector. Je hebt actuele kennis van het bouwrecht, aanbestedingsrecht en energierecht. Je bent sociaal, weet jezelf te presenteren en hebt een proactieve, oplossingsgerichte houding. Daarbij heb je een sterk analytisch vermogen en ben je in staat complexe vraagstukken op te lossen.

Functie-eisen

  • drie tot vijf jaar ervaring in de advocatuur
  • gedegen kennis van het bouwrecht en aanbestedingsrecht
  • ambitieus, leergierig, assertief en enthousiast
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden (in woord en in geschrift)
  • teamplayer en met ons samenwerken aan de verdere uitbouw van de praktijk

Wat wij bieden

Naast uitdagend werk en een prettige werksfeer in een groeiende praktijk, biedt Boot Advocaten een open, informele en ambitieuze cultuur met volop mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling. Boot Advocaten biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je motivatie, CV en eventuele andere relevante stukken zoals publicaties en/of beoordelingen, per e-mail naar alexandra.boot@bootadvocaten.nl of per post naar Boot Advocaten, Postbus 75810, 1070 AV AMSTERDAM. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Alexandra Boot (telefoon 020-5041570).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.