Secretaresse (part time, 24 uur)

Redactie
-

Boot Advocaten is op zoek naar een Secretaresse (full time, 40 uur)

Functieomschrijving

Voor de advocaten van ons team zijn wij op zoek naar een full time representatieve Secretaresse. Iemand die het een uitdaging vindt om werkzaamheden in een zakelijke en professionele omgeving op te pakken en een “hands on “ mentaliteit bezit.

Je opereert in een jong , enthousiast en professioneel team van advocaten die zich zelfstandig en in teamverband bezighouden met de totale begeleiding van cliënten bij juridische vraagstukken in vastgoed.

In deze functie werk je samen met de senior juridisch secretaresse en draag je zorg voor continue dienstverlening aan onze advocaten. Dit houdt in dat je onder andere(pro) actieve ondersteuning biedt op het gebied van telefoonverkeer, het aanmaken van nieuwe dossiers, scannen en printen van documenten, kopiëren van producties en onkostendeclaraties maken. Daarnaast ondersteun je met diverse hand- en spandiensten het praktisch runnen van het kantoor. Het ontvangen van gasten, de netheid van de vergaderruimte en keuken bewaken, boodschappen doen en post- en koerier werkzaamheden coördineren en daar waar nodig zelf uitvoeren.

Als Secretaresse ben je bereid om de senior juridisch secretaresse te ondersteunen en samen ontlasting van de workload van de advocaten te bewerkstelligen zodat zij zich kunnen focussen op hun cliënten. Je staat stevig in je schoenen, bent een toegankelijk en communicatief persoon en je weet goed met vertrouwelijke informatie om te gaan.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in onze bedrijfsvoering.

Functie-eisen

Je hebt MBO werk- en denk niveau en minimaal een afgeronde secretariële opleiding;

  • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring; binnen de advocatuur is een pré;
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt goede kennis en beheersing van Outlook, Word, Power Point en Excel;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste professionele werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Over Boot Advocaten

Al sinds de oprichting in 2002 is Boot Advocaten gespecialiseerd in Vastgoed en Aanbestedingsrecht. Als eerste niche-kantoor van Nederland heeft Boot Advocaten een trend gezet. Wij zijn echte specialisten; geen onpersoonlijke ‘advocatuur-fabriek’. Kenmerkend is onze pragmatische, multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak, waarmee we met een relatief kleine organisatie (zeer) grote projecten realiseren. Sinds enkele jaren richt Boot Advocaten zich naast Vastgoed tevens op de sectoren Duurzame Energie en Gezondheid en Zorg. Want ook in deze sectoren zijn onze rechtsgebieden, zoals bouwrecht, aanbestedingsrecht en energierecht relevant. De huidige markt vraagt om nieuwe verdienmodellen voor ‘gezonde’ gebouwen. Niet alleen gericht op technisch gebied, maar vooral betere juridische modellen voor eigenaren en eindgebruikers. Boot Advocaten is in dat kader een partnership aangegaan met het gerenommeerde Belgische ingenieursbureau Factor4.

Contact

marcia.schless@bootadvocaten.nl

www.bootadvocaten.nlhttp://www.bootadvocaten.nl/wp-admin/post-new.php

Gerelateerde onderwerpen: