Provada 3 juni – Blue Buildings; de fiscale, juridische en financiële mogelijkheden

Redactie
-

Fiscale, juridische en financiële mogelijkheden van Blue Buildings

  • Datum: woensdag 3 juni – 11:00 – 12:30.
  • Locatie: RAI Amsterdam, Provada vastgoedbeurs. Zaal E 104
  • Meer informatie: Provada Programma

Van Green buidings naar Blue buildingsDe vastgoedmarkt zal zich ontwikkelen van Green Buildings naar Blue Buildings. Blue Buildings zijn gebouwen die verbeterd zijn ten gunste van een aangenaam binnenklimaat, zodat mensen er graag verblijven. Dit resulteert in meetbare waardevermeerdering van een gebouw. De tijd dat we in de Vastgoedwereld alleen spraken over stenen en technische installaties heeft zijn langste tijd gehad. We zullen gebouwen moeten aanpassen aan de mensen die er gebruik van maken en alle aspecten ter hand nemen die van invloed zijn op hun welbevinden.

In Amerika is deze trend al gaande. Certificering, financiering, regelgeving en contractering zijn hierop aangepast. De ondernemingsvorm die hierbij past is “Social Enterprise” of “B-Corp”.  Wij zijn van mening dat deze trend op korte termijn zal overwaaien naar Nederland en zien kansen voor u als eigenaar en huurder van vastgoed, bankier en belegger.

Wij gaan graag met u in gesprek over de fiscaal, juridische en financiële kansen en implicaties van Blue Buildings voor bestaande bouw. Want u kunt nú al de eerste stap nemen in deze trend.

Gerelateerde onderwerpen:

, , , ,