Nog enkele kaarten beschikbaar

Redactie
-

Bezoek het Paneldebat Nyenrode (21 nov): van Visie naar Daadkracht & Doorzettingsvermogen

Wat: Paneldebat Nyenrode – daadkracht en doorzetten in energietransities
Waar: Koetshuis, Nyenrode, Breukelen
Wanneer: vrijdag 21 november 2014
Aanvang: vanaf 16.30 ontvangst met hapje
Borrel: 18.45 uur
Kosten: geen, first-come-first-served!

Met: Jan Al (BAM Techniek), Alexandra Boot (Boot Advocaten), Niels Dijkman (ABN AMRO) en Marleen Hermans (TU Delft & Brink Advies en Management)

De middag wordt ingeleid door professor Annemieke Roobeek (Nyenrode) en gesprekleiders van het debat zijn Albert-Jan Stam (Nyenrode) en Harry Sterk (directeur ESCoNetwerk).

Woorden als duurzame energie, circulaire economie en energietransities gaan vaak vergezeld van prachtige PowerPoints en glanzende brochures, maar ontlokken nog maar weinig daden. Terwijl het toch om de leefbaarheid van onze planeet gaat en bovendien raakt aan de legitimiteit en continuïteit van bedrijven en organisaties. Achterblijven is dus ook bedrijfseconomisch onverantwoord.

Een aantal belangrijke spelers uit het veld zullen tijdens de bijeenkomst pitches geven over hun visie op het realiseren van duurzame ambities, de daarbij behorende kansen en de concrete stappen die zij zelf daartoe zetten en van anderen verwachten om e.e.a. te realiseren. Aansluitend kunt u in gesprek gaan met de pitchmakers en reageren zij ook op en met elkaar. Wij willen de sessie afsluiten met een top 3 van acties die ieder morgen al kan uitvoeren.

Klik hier voor meer info: http://tinyurl.com/l9hr6uc

Gerelateerde onderwerpen:

, ,