Breng uw case in voor leidraad aanbestedingen ESCo’s

Redactie
-

Boot Advocaten maakt in opdracht van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een Leidraad Aanbesteden Energieprestatiecontracten. Energieprestatiecontracten worden afgesloten tussen opdrachtgevers en een ESCo (Energy Service Company) om gegarandeerde energiebesparingen vast te leggen.

Leidraad gaat helpen bij aanbesteden energieprestatiecontracten

Overheden en andere publieke opdrachtgevers blijken het lastig te vinden om energieprestatiecontracten aan te besteden. De leidraad beoogt op basis van opgedane ervaringen van opdrachtgevers en opdrachtnemers handvatten te bieden en te ondersteunen bij het aanbesteden van energieprestatiecontracten.

Meld afgeronde of lopende aanbestedingen voor leidraad

Op dit moment inventariseren we  welke aanbestedingen voor energieprestatiecontracten/ESCo’s hebben plaatsgevonden, in welke vorm dat gebeurt en wat de ervaringen daarmee zijn. Heb jij ervaring met of kennis van afgeronde of lopende aanbestedingen voor energieprestatiecontracten/ESCo’s? (Dat hoeven geen Europese aanbestedingen te betreffen, maar mogen ook nationale, meervoudige onderhandse of private aanbestedingen zijn.) Neem dan contact op met Alexandra Boot.

.

Gerelateerde onderwerpen: