Vacature: advocaatmedewerker met partnerambities

Redactie
-

Boot Advocaten zoekt
Advocaatmedewerker met partnerambities

Ben jij een proactieve, servicegerichte en innovatieve advocaatmedewerker? Zoek je een kantoor waar je je kan ontwikkelen tot partner? Dan komen wij graag in gesprek met jou.

Jij bent
Je hebt ervaring in de sector Bouw en Vastgoed, Duurzame Energie en/of Zorg en je wilt je verder specialiseren. Je vindt het interessant te leren van ervaren collega’s, maar je bent ook gewend zelfstandig te opereren. Je wilt bouwen aan een eigen praktijk waarin je samenwerkt in een multidisciplinair team, met juridische, technische, financiële en fiscale experts. Je werkt mee aan innovatieve, veelal complexe projecten.

Je bent ambitieus en juridisch-inhoudelijk uitstekend onderlegd. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, bent pragmatisch en handelt doelgericht. Uiteraard heb je een brede maatschappelijke kennis en interesse, een gezonde dosis humor en een sterke persoonlijkheid. Al deze vaardigheden heb je nodig om op tactisch en strategisch niveau te klankborden met cliënten, hen te adviseren en indien nodig te procederen. Je denkt met en voor de klant. En vooral vooruit!

 

Wij zijn
Sinds de oprichting in 2003 onderscheidt Boot Advocaten zich door topkwaliteit, een trendsettende positie en kennis van de markten Bouw en Vastgoed, Duurzame energie en Zorg. Onze advocaten zijn niet alleen gespecialiseerd op hun eigen gebied maar kijken ook over de grens van hun vakgebied heen. Vanuit multidisciplinaire teams werken we aan vooruitstrevende juridische maar vooral praktische en integrale oplossingen. Onze cliënten zijn (de)centrale overheden, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, beleggers, multinationals, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, aannemers en adviesbureaus.
Boot Advocaten werkt mee aan innovatieve projecten en investeert in kennisdeling, neemt deel in denktanks en pilots en zet beleggers, ontwikkelaars, bouwers, woningcorporaties en overheden met elkaar aan tafel. Op het kantoor van Boot Advocaten in Amsterdam, heerst een collegiale en open sfeer.

Wij bieden
Naast goede arbeidsvoorwaarden biedt Boot Advocaten ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We waarderen authenticiteit. Opleiding en coaching verzorgen we in overleg.

Plezier in het werk en plezier in het behalen van succes gaan bij ons hand in hand. We verwachten van onze medewerkers een open instelling. Het is bij ons vanzelfsprekend dat we elkaar vakinhoudelijk ondersteunen. We overtreffen niet alleen regelmatig verwachtingen van onze klanten, maar ook van elkaar.

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerrie Wijkstra, bel 020 50 41 570 of mail naar Gerrie.Wijkstra@bootadvocaten.nl.

Reactie
Ben je geïnteresseerd in de brede functie advocaatmedewerker bij Boot Advocaten, reageer dan uiterlijk 20 oktober 2014 door je CV en een brief met daarin je motivatie te mailen naar: Gerrie.Wijkstra@bootadvocaten.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde onderwerpen:

, ,