Werkt een energieprestatie contract voor u? – Workshop

Redactie
-

In deze gratis workshop van ESCoNetwerk.nl krijgt u antwoord op alle strategische vragen die u gaat stellen als u overweegt om energiediensten uit te besteden. Zo stelt u in één middag vast waar uw kansen wel of niet liggen, inclusief mogelijkheden tot externe financiering, optimalisatie van de case, en do’s en don’ts.

Met een Energy Service Company (ESCo) kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder dat u daarvoor zelf de investeringen moet doen: een ander investeert in uw verduurzaming en u betaalt deze partij terug via de gerealiseerde besparingen. Als na verloop van tijd de investeringen zijn terugverdiend, vloeit de winst terug in de kas van de eigenaar/gebruiker. Afspraken over de soort ESCo, de looptijd en meer worden vastgelegd in een energieprestatie contract.

Voor wie?

Deze workshop is exclusief voor gebouweigenaren-/gebruikers, (de)centrale overheden en andere (semi)publieke organisaties die overwegen hun energiediensten uit te besteden en zo een verduurzamingsslag te maken.

Sprekers

Werkt een energieprestatie contract voor u? Workshop met Jeroen BergevoetWerkt een energieprestatie contract voor u? Het antwoord krijgt u tijdens deze workshop van experts van Boot Advocaten, OPPS en Tenman. Jeroen Bergevoet van Boot Advocaten legt haarfijn de juridische ins en outs van energieprestatie contracten aan u uit en gaat in op uw vragen uit de praktijk.

Informatie

Datum: Donderdag 18 september 2014
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Zwolle
Aanmelden: aanmelden@esconetwerk.nl o.v.v. ‘Workshop ESCo’ of via de knop op de website van EscoNetwerk.nl
Kosten: gratis