CleanDrinks 15 mei: haalbaarheid van ESCo’s

Redactie
-

Op donderdag 15 mei vindt op de Euclideslaan 60 in Utrecht CleanDrinks plaats. Deze editie is gewijd aan het thema ‘Financieren van duurzame energieprojecten’. Met voorbeelden uit de praktijk, gegeven door enthousiaste sprekers, wordt aangetoond dat het echt mogelijk is om duurzame projecten uit te voeren, bijvoorbeeld door ESCo’s en crowdfunding.

CleanDrinks sprekers

Keynotespreker is Bert Krikke (4thecity). Hij zal tijdens het diner presenteren. Krikke is onder andere projectdirecteur van het duurzaamste bedrijvenpark in Nederland: Ecomunitypark in Oosterwolde. Dit park kreeg in september 2013 het BREEAM NL – Gebied Outstanding certificaat voor haar duurzame concept.

Sprekers tijdens de aansluitende borrel zijn Maarten de Jong (oneplanetcrowd), Alexandra Boot, Roy Ellenbroek (Energiefonds Utrecht) en Geert Fijnaut (ASN Bank).

Bert Krikke, 4thecity, keynotespreker CleanDrinks

Maarten de Jong, oneplanetcrowd, spreker CleanDrinks

Alexandra Boot, Boot Advocaten, spreker CleanDrinks

Roy Ellenbroek, Energiefonds Utrecht, spreker CleanDrinks

Geert Fijnaut, ASN Bank, spreker CleanDrinks

Kosten en aanmelden

Deelname aan de borrel (vanaf 20.00 uur) is gratis. Voor deelname aan het diner (vanaf 18.00) wordt een bijdrage van 25 euro per persoon gevraagd. Mocht u de presentatie van de keynotespreker bij willen wonen, dan moet u zich aanmelden voor het diner. Aanmelden voor beide kan via de website van CleanDrinks.

Cleandrinks is een evenement dat meerdere malen per jaar plaatsvindt. Doel is de transitie naar een duurzame economie te ondersteunen en te versnellen. Iedere editie onderzoekt een actueel thema op het gebied van duurzaam bouwen, duurzame energie of financiering.

Gerelateerde onderwerpen:

, , ,