Informatieve sessies aanbestedingsrecht

Redactie
-

Het zal u niet zijn ontgaan. Met ingang van 1 april 2013 is de nieuwe Aanbestedingswet een feit. Een wet met gevolgen voor aanbestedende diensten en voor inschrijvers.

Voor eenieder die te maken heeft met de nieuwe Aanbestedingswet is er een praktisch boek verschenen, Aanbestedingswet tekst en toelichting, geschreven door Jeroen Bergevoet, advocaat bij Boot Advocaten.

Aanbestedingswet tekst en toelichting bevat de tekst van de Aanbestedingswet 2012 met een algemene en artikelsgewijze toelichting gebaseerd op de parlementaire geschiedenis van de Aanbestedingswet. Daarnaast zijn in het boek het Aanbestedingsbesluit (met toelichting), de Gids Proportionaliteit en de Modellen Eigen Verklaring opgenomen. Teneinde de leesbaarheid en praktische toepasbaarheid te vergroten is waar nodig de toelichting verduidelijkt en voorzien van commentaar.

Boot Advocaten organiseert in de maanden november en december 2013 korte middagsessies waarin u door de auteur van het boek, Jeroen Bergevoet, kort wordt bijgepraat over de nieuwe Aanbestedingswet, het boek Aanbestedingswet tekst en toelichting ontvangt en waarin hij praktijkvragen van deelnemers zal bespreken.

De sessies vinden plaats op:
5 november 2013                                           Rotterdam
11 november 2013                                         Amsterdam
26 november 2013                                         Arnhem
2 december 2013                                           Houten
9 december 2013                                         Eindhoven
16 december 2013                                         Harderwijk
U wordt ontvangen om 14.30 uur, de sessie eindigt om 17.00 uur.

De kosten voor deze sessie bedragen € 125,– per deelnemer (inclusief BTW), dit is inclusief het boek Aanbestedingswet tekst en toelichting (€ 39,50)
Indien u zich wilt aanmelden kunt u dat doen telefonisch via 020-5041570 of per mail via ingrid.roodenburg@bootadvocaten.nl

U ontvangt van ons dan direct een bevestiging en nadere toelichting.

Heeft u nu al een concrete vraag over aanbestedingsrecht? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten:

  • Jeroen Bergevoet, gespecialiseerd advocaat (Europees) aanbestedingsrecht,
    auteur van het boekje Tekst en Commentaar Aanbestedingswet
  • Alexandra Boot, gespecialiseerd advocaat (Europees) aanbestedingsrecht